Організаторами конкурсу є громадська спілка «Український кулінарний союз», Егейська професійна асоціація шеф-кухарів Туреччини, Київський національний торговельно-економічний університет.
Метою цього заходу є відновлення українських традицій, об’єднання світо-вих культур, сприяння підвищенню професійної майстерності кухарів, рестора-торів, кондитерів, обмін досвідом між вітчизняними та закордонними фахівцями.
Конкурс проводився як для професіоналів, так і для юніорів, учасниками якого стали представники 24 країн світу. До суддівства змагань були запрошені члени Всесвітньої Асоціації кулінарних Союзів (WACS) (25 чоловік).
Дніпровський центр професійної освіти в конкурсі представляли майстер виробничого навчання Ільїнський Сергій Юрійович та учениця ІІІ курсу групи КХ-16-1/9 Вахно Аліна Сергіївна.
Сергій Юрійович виступив у категорії «Професіонали», практичний тур, номінація – «Страви з риби та гідробіонтів» і посів ІІ почесне місце та отримав срібну нагороду.
Вахно Аліна, яку підготувала майстер виробничого навчання Биба Тетяна Григорівна в категорії «Юніори», практичний тур, успішно виступила в номінації «Страви аутентичної та національної кухні» і також отримала срібну нагороду.
Щиро вітаємо наших переможців! Бажаємо їм наснаги, творчих злетів та підкорення ще більших професійних вершин.
221 Переглядів всього, 2 Переглядів сьогодні