Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

З 06 по 10 лютого 2023 року у ДЦПО проводиться Тиждень безпечного Інтернету, з метою виховання поважливого онлайн спілкування учнів та профілактики кібербулінгу

Тиждень безпечного інтернету. Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Ніхто не заперечуватиме, що тепер Інтернет відіграє важливу роль у житті людей. Просто вражає, скільки часу у нас забирає Інтернет. Наше життя вирує все швидше та швидше. Інтернет уже зараз став невід’ємною його частиною. Цілком ймовірно, що у найближчому майбутньому Всесвітня мережа повністю замінить усі інші засоби зв’язку. Та давайте зупинимось на мить і замислимось, чи дійсно ми хочемо провести усе життя у віртуальному світі? Бачити аватарки – замість живих облич, смайлики – замість живих посмішок. В решті решт як та на що втрачати власний час – це вільний вибір кожного. Але пам’ятайте, що Інтернет – це лише інструмент, яким Ви користуєтесь, щоб отримати відповіді на свої питання, підготувати реферати та доповіді, спілкуєтесь, якщо між вами величезні відстані. Вчіться користуватись Інтернетом із розумом.

 122 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Коментарі закриті.
Top