Здобувачі освіти мали змогу показати всі свої набуття навички як в теорії так в практиці.
– 23.02.21 пройшов конкурс фахової майстерності серед здобувачів освіти з професії “Кухар”:
І курс “Приготування напівфабрикатів з котлетної маси”.
ІІ курс “Приготування зразів з гарніром”
– 24.02.21 пройшов конкурс професійної майстерності серед здобувачів освіти ІІІ курсу з професій:
Кондитер – “Приготування бісквітного рулету”
Офіціант – “Сервіровка столу, робота з тацею, складання серветок.
-25.02.21 учениця групи ККД-19-1/9 Скороход Катерина разом з майстром в/н Овчаренко Г.М. для викладачів та майстрів в/н ДЦПО провели майстер-клас: “Приготування мусового тістечка із дзеркальною глазур’ю”
-26.02.21 Викладач Барсукова Л.О. провела майстер-клас для викладачів та майстрів в/н ДЦПО “Готуємо смузі”;
Майстер в/н Ільїнський С.Ю. провів майстер-клас для викладачів та майстрів в/н ДЦПО
“Приготування з яєць (рулет, омлет, пуляр)”
– Були підведенні підсумки тижня фахової майстерності та нагороджені переможці.
216 Переглядів всього, 1 Переглядів сьогодні