Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

З 22.04-26.04.2019р. В Дніпровському центрі професійної освіти пройшов Тиждень психології, який підготувала практичний психолог Орлова Світлана Анатоліївна.


Тиждень психології був тематичним і побудований таким чином, щоб кожного дня розглядалася нова проблематика, піднімалися питання, які могли б цікавити учнів та працівників центру.
Так у понеділок було організовано акцію «Візьми собі», яка мала вигляд оголошення із пропозицією рис характеру, психологічних якостей, відносин та ін. (здоров’я, кохання, цілеспрямованість, повага і т.д.), де кожен міг взяти те, чого йому не вистачало.
У вівторок активи груп займалися виготовленням фото колажу: «Наші психологічні миттєвості».
У середу відбувся психолого-педагогічний практикум: «Роль особистості педагога у профілактиці булінгу». Мета: формування стратегії дій при виникненні булінгу у навчальному закладі, розвиток у педагогів впевненості у собі та психологічної компетентності. Застосування практичної вправи «Ярлики».
Четвер відзначився проведенням акції «Скринька порад зі здорового способу життя», де учні ділилися своїми рекомендаціями щодо здорового способу життя та «Рецепти успіху. Готуємо разом!!!», де на плакаті потрібно було написати те, що є складовими успіху для кожного.
Останній день тижня завершив урок-чаювання: «Чоловіки з Марса. Жінки з Венери» (у гуртожитку). Мета заходу: познайомити учнів із поняттям гендеру, психологічними особливостями статей, обговорити гендерні стереотипи та їх джерела і прийти до висновків про рівність, незалежно від статевої приналежності.
Протягом тижня учні готували стіннівки за темою : «Світ психології».
Приємно зазначити, що незмінними супутниками творчого процесу впродовж усього тижня були гарний настрій, активні обговорення, дружні посмішки учнів та педагогічних працівників центру.

 174 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Коментарі закриті.
Top