Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

З 6 по 10 грудня у Дніпровському центрі професійної освіти пройшов Тиждень права

Головні завдання Тижня – показати важливість правової освіти українців, виховувати в них повагу до закону та прав людини. Протягом тижня, здобувачі освіти нашого закладу, мали змогу задати анонімні питання правової тематики, до нашої скриньки “Правова консультація”. За підсумками цієї акції, було задано багато питань, як правило в основному тематика: права людини та питання домашнього насилля.

Що робити, якщо тебе дискримінують у навчальному закладі за твою сексуальну орієнтацію, вчитель чи учні?

Відповідно до ст. 68 Конституції України обов’язком кожної людини є не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Також, заборона будь-яких форм дискримінації встановлена ст. 6 Закону України «Про засади запобігання та протидії дискримінації в Україні», а ст. 7 цього Закону встановлено, що основним напрямом державної політики щодо запобігання та протидії дискримінації є, серед іншого, виховання і пропаганда серед населення України поваги до осіб незалежно від їх певних ознак, поширення просвітницької діяльності у цій сфері. Тобто обов`язок викладача, виховувати повагу, а не підкреслювати або дискримінувати за будь-якою ознакою. Отже, у спілкуванні завжди наголошуйте на цьому аспекті, також у випадку грубого порушення прав, завжди повідомляйте про це адміністрації навчального закладу.

Могу ли я побить своего отца, за то что он пьяный ударил мою мать?
Имеет ли права родители оскорблять и подымать руку на ребёнка?

Будь-який фізичний вплив, за будь-якої умови, тільки якщо це не захист  життя чи здоров’я, зоборонений! Про це варто пам’ятати завжди. В таких випадках треба обов’язково звернутися за урядовою лінією, а також до відділку поліції. А краще, одночасно за двома номерами. І головне: не варто цього соромитися, або жаліти кривдника, навіть якщо це рідна або близька людина.

Що таке кримінальне право і чим воно відрізняється від адміністративного

Якщо дуже просто: кримінал – це порушення свобод, здоров’я, власності фізичної або юридичної особи. Адміністративне порушення – це порушення громадського спокою та порядку, в той чи інший спосіб.

Ми і надалі будемо популяризувати громадянську освіту, як саме діяти у випадках порушень прав дітей та людини.

 245 Переглядів всього,  2 Переглядів сьогодні

Коментарі закриті.
Top