Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

Святкування Дня Святого Миколая у Дніпровському центрі професійної освіти

Стало доброю традицією в Дніпровському центрі професійної освіти відзначати День Святого Миколая, різдвяні свята.
З 2010 року протоієрей Максим Злобін, клірик Свято-Покровського храму, систематично проводить на високому духовному та педагогічному рівні зустрічі, бесіди, лекції з учнями нашого центру. Такі зустрічі сприяють духовному зростанню особистості, очищенню від негативного впливу оточуючого середовища та інтернет простіру, дають поштовх молодій людині замислитись про істинні духовні цінності і пріоритети, любити і творити добро, сформувати власне ставлення до світу та розуміння себе в цьому світі.
Традиційно у Різдвяні святкові дні педагогічний колектив та учні з радістю слухають духовні піснеспіви молодіжного хору Свято-Покровського храму. Сьогодні, в умовах карантину, ми з радістю приймаємо відеозапис привітання.

Завантажити відео

 175 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Коментарі закриті.
Top