Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

Співпраця з роботодавцями

Дніпропетровський центр професійної освіти поступово оновлює матеріально-технічну базу, створює необхідні умови для формування майбутніх професіоналів, конкурентоспроможних на ринку праці. В майстернях центру та на підприємствах – соціальних партнерів наші учні мають можливість працювати на такому обладнанні.
Саме на цьому етапі в учнів формується свідоме розуміння і сприйняття майбутньої професії, забезпечується можливість перевірити знання на практиці, оцінити рівень своєї професійної підготовки і компетентності під час вирішення тих чи інших виробничих питань.

Вивчення комп’ютерних програм «Бухгалтерія 1 С» та «Промінь» дає змогу учням груп «Касир (в банку)» якісно обслуговувати клієнтів банківських установ.

Важливим чинником у підготовці компетентних фахівців є виробнича практика, що проводиться на підприємствах міста та на базі навчально-виробничої фірми «Учнівський ресторан». Місця практики відрізняються асортиментом страв та виробів, виробничою потужністю та ціновою категорією, тобто від шкільної їдальні до ресторану.

Майбутні кухарі опановують нове обладнання.

 

Для підготовки офіціантів центр має новий посуд та обладнання, завдяки чому майбутні фахівці створюють ось такі шедеври.
Співпраця з літніми базами практики дає можливість не тільки вдосконалювати професійну майстерність учнів, але певною мірою оздоровити їх. Серед наших вихованців – діти-сироти, напівсироти і діти з малозабезпечених сімей. Пільгове харчування, поєднання посильної праці з відпочинком на узбережжі Чорного та Азовського моря, виплата учням-сиротам 100% заробітної плати – це ті дивіденди, які отримують учні. Окрім того, це прекрасна нагода відвідати легендарне місто-герой Одесу.

Літня практика учнів з професій «Кухар», «Офіціант».
Завданням цього напрямку практичної підготовки учнів є набуття професійних навичок з професії, практичного досвіду та розвиток професійного мислення, прищеплення умінь органі­заторської діяльності в умовах трудового колективу.
Саме на цьому етапі в учнів формується свідоме розуміння і сприйняття майбутньої про­фесії, забезпечується можливість перевірити знання на практиці, оцінити рівень своєї професій­ної підготовки і компетентності під час вирішення тих чи інших виробничих питань.
З метою підготовки більш конкурентоспроможних робітників за фахом дирекція ДЦПО для проходження виробничого навчання укладає договори з кращими підприємствами ресто­ранного господарства. Базові підприємства обираються з урахуванням сучасного обладнання, використовування в роботі сучасних технологій творчим колективом. Такими підприємствами є: ресторан гранд-готель „Україна”, кафе „Фантазія”, ресторан „Оазис”, кафе „Яффа”, ресторан „Ваш ресторан”, кафе „Чарлі”, кондитерські цехи „Асторія”, „Овен”, „Дружба”, „Промінь”, під­приємства швидкого обслуговування „Пузата хата”, „Картопляна хата” та інші.

Підприємства обладнані сучасною технікою. Так в ресторані „Ваш ресторан”, кафе „Чарлі” учні самостійно працюють на пароконвектоматі фірми „RATIONAL”Германія,CLIMAPLUSCOMBI, на настільній тісторозкатувальні машині МНРТ-130 / 600 та іншому обладнанні. Кафе „Яффа”навчає учнів працювати на сучасній конвекційній електричній печі  „Мусох-турбо.”
У   кондитерському   цеху   „Овен”   учні   працюють на тісторозкатувальній машиніGADET-500T та інше.
Для  обміну досвідом і використання сучасних технологій директор ресторану „Оазис” за­прошував фахівців Київського ресторану для проведення майстер-класів, на ці заняття директор залучав майстрів виробничого навчання та учнів ДЦПО.
Директор КЦ  „Дружба” запрошував також спеціалістів з Києва для проведення майстер-класів на своєму підприємстві, де також були залучені майстри виробничого навчання та учні.
Директори підприємств кафе „Фантазія”, кафе „Яффо”, ресторан „Оазис” та інші є постійними відвідувачами фахових конкурсів та майстер-класів в м. Київ, після    чого вони обмінюються досвідом з колективом та втілюють новітні сучасні технології в своїй роботі.
Система ПТО акцентує навчання на категорії „уміння”, що сприяє глибокому професійно­му зануренню у професію, тому ми маємо якісні лабораторні та виробничі бази. Робочі програ­ми теоретичного і виробничого навчання доповнені вивченням нової техніки, технології.
Так, наприклад, поряд з вітчизняним устаткуванням використовується в закладах ресто­ранного господарства імпортне. Тому учні вивчають таке обладнання італійських фірм:

  • DITO SAMA- тісторозкатувальні машини
  • SMEG- пароконвектомати, конвекційні печі
  • Фірми „Вчани” (Чехія) – м’ясорубки
  • Фірми (HNNSPENNI) (США) – фритюрниці

При вивченні предмета „Спецтехнологія” на ЛПР використовують сучасні технології. На­приклад, використовують сировину, яка раніше не входила до страв (рослинні вершки, сучасні креми, лікери, прозорі фруктові гелі, мастики та інше). Вони значно покращили смакові якості та оздоблення виробів.
ДЦПО має сучасний посуд, столову білизну, звертає увагу на особливості подачі страв в закладах ресторанного господарства. Лабораторно-практичні роботи проводяться з використанням такого  обладнання: електром’ясорубка, електрична плита, духова шафа, електрофритюрниця, СВЧ піч з грилем, холодильна шафа. Також Використовується посуд, інвентар, інструмент, а саме: колода для розрубу м’яса, механічний розпушувач м’яса, млин для розмелу спецій та сухарів. ваги електронні, каструлі різної ємності, сотейники, сковорідки з антипригарним покриттям, лопатки, ножі, розробні дошки «СМ», «СО», противні та горщики для запікання страв. Посуд для відпуску: мілкі столові тарілки, блюда, порційні сковорідки, баранчики, соусники, закусочні та пиріжкові тарілки, що використовуються як підставні.
Представники нашого навчального закладу відвідують виставки-продажі, на яких озна­йомлюються з асортиментом сучасних підприємств харчової промисловості, обладнанням. Ма­ємо каталоги сучасного устаткування, посуду.

 300 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Top