Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

Учні та викладачі Дніпровського центру професійної освіти долучилися до Всеукраїнської акції «16 днів проти насилля».

Мета акції – привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім’ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

У закладі було проведено ряд тематичних заходів, які підготували практичний психолог ДЦПО, класні керівники, майстри в/н.

У Всесвітній день боротьби зі СНІДом – 1 грудня – у групі касирів (у банку) відбувся профілактичний тренінг: «Я знаю про проблему ВІЛ/СНІД, я не байдужий до неї». Учні дізналися про:

  • Відмінності між ВІЧ та СПІДом;
  • Шляхи передачі ВІЧ;
  • Засоби профілактики зараження ВІЧ;
  • Толерантне ставлення до ВІЧ-позитивних людей.

Для кращого розуміння процесу зараження та принципу дії в організмі людини учні були залучені у рольову гру: «Атака».

У групі перукарів пройшла виховна година за темою: «Профілактика СНІДу», яку підготувала класний керівник – Сульженко О.В. та викладач біології –Ситник О.С.

До Міжнародного дні боротьби з рабством -2 грудня- говорили з учнями групи кухарів-кондитерів про торгівлю людьми та ненасильницьке спілкування. Учні виготовили стіннівку: «Ми проти насилля».

У Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями – 3 грудня – з групою кухарів-офіціантів було проведено заняття з елементами тренінгу: «З Любов’ю в серці». Говорили про толерантне ставлення до «особливих» людей, переглядали мотиваційні відео про людей-інвалідів, які, незважаючи на фізичний стан, досягли успіху у житті.

У Міжнародний день волонтера – 5 грудня – учні з групи кухарів брали участь у занятті: «Волонтери – люди доброї волі». Говорили про місію волонтерів, проходили тест на доброту, проводили рольову гру: «Я-волонтер».

Серед батьківських груп практичним психологом Орловою С.А. було розповсюджено інформацію щодо ненасильницького спілкування з дітьми, а також надано рекомендації щодо вирішення конфліктних ситуацій мирним шляхом.

 162 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Коментарі закриті.
Top