12 грудня 2019 року на базі другого корпусі Дніпровського центру професійної освіти відбулося засідання секції педпрацівників з професії «Кухар. Кондитер».

Організаторами секції стали НМЦ ПТО в Дніпропетровській області (методист Дармінова І.І.) та творчий колектив ДЦПО під керівництвом завідуючої відділенням Куцої К.Д. Тема засідання –  «Апробація сучасних технологій приготування страв та кондитерських виробів із застосуванням новітнього устаткування».

В рамках постійної співпраці ДЦПО з роботодавцями під час секції були заплановані і проведені такі майстер-класи:

  • «Сучасне обладнання для барів та ресторанів» – директор філіалу «СП-КОНТАКТ» Філін Олександр Васильович;
  • «Смарт-кухня: приготування соусів за допомогою «THERMOMIX» – регіональний менеджер компанії «ДОБРОБУТ» плюс Україна» Бевзюк Євгенія;
  • «Приготування страв з грибів та м’яса» – шеф-кухар ресторану «Черчілль», засновник Асоціації «Шефи Дніпра» Єгупов Дмитро Михайлович;
  • «Розібраний пиріг» та «Щока яловичини зі складним гарніром» – шеф-кухар ресторанів «Varburger», «Black Sheep» Пятун Сергій Володимирович.

 

Усі учасники секції отримали сертифікати.

 

Адміністрація Дніпровського центру професійної освіти висловлює вдячність роботодавцям за участь у підготовці та проведенні секції та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Comments are closed.