Організаторами секції стали НМЦ ПТО в Дніпропетровській області (методист Дармінова І.І.) та творчий колектив ДЦПО під керівництвом завідуючої відділенням Куцої К.Д. Тема засідання – «Апробація сучасних технологій приготування страв та кондитерських виробів із застосуванням новітнього устаткування».
В рамках постійної співпраці ДЦПО з роботодавцями під час секції були заплановані і проведені такі майстер-класи:
- «Сучасне обладнання для барів та ресторанів» – директор філіалу «СП-КОНТАКТ» Філін Олександр Васильович;
- «Смарт-кухня: приготування соусів за допомогою «THERMOMIX» – регіональний менеджер компанії «ДОБРОБУТ» плюс Україна» Бевзюк Євгенія;
- «Приготування страв з грибів та м’яса» – шеф-кухар ресторану «Черчілль», засновник Асоціації «Шефи Дніпра» Єгупов Дмитро Михайлович;
- «Розібраний пиріг» та «Щока яловичини зі складним гарніром» – шеф-кухар ресторанів «Varburger», «Black Sheep» Пятун Сергій Володимирович.
Усі учасники секції отримали сертифікати.
Адміністрація Дніпровського центру професійної освіти висловлює вдячність роботодавцям за участь у підготовці та проведенні секції та сподівається на подальшу плідну співпрацю.
166 Переглядів всього, 1 Переглядів сьогодні