Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

22-24 жовтня 2019 року в м.Чернівці в ТВК «Сонячна Долина» відбувся VI Міжнародний конкурс ресторанних технологій «BestCookFest -2019», на якому свої знання та професійні уміння продемонстрували учні та майстри виробничого навчання Дніпровського центру професійної освіти.

Організаторами конкурсу стали Громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з готельно-ресторанним комплексом «Буковинська Зірка», ТВК «Сонячна Долина», Київський національний торговельно-економічний університет.

Учасниками фахового фестивалю були  професіонали та юніори: фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності, студенти та учні профільних вищих навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва. Для учасників була надана унікальна можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, отримати нові знання і досвід від професійного спілкування зі світовими зірками кулінарного і кондитерського мистецтва. У фестивалі взяли участь команди кулінарів та учнів кулінарних шкіл з різних країн світу.

До суддівства змагань з 6-му Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest – 2019» запрошені всесвітньо відомі кулінари та судді Всесвітньої Асоціації кулінарних Союзів (WACS), а також відомі шеф-кухарі вітчизняних закладів ресторанного господарства.

Конкурсні змагання 6-го Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest – 2019» оцінюватиметься згідно рекомендацій Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:

  • арт-клас з кондитерського мистецтва (художня презентація зразків за попереднім виконанням);
  • практичні змагання (безпосередньо на території змагань) індивідуальної форми участі;
  • практичні змагання (безпосередньо на території змагань) командної форми участі :
  • краща команда шеф-кухарів року (Гран-Прі)/ Чорна скринька (професіонали, юніори);
  • краща кулінарна школа року (юніори);
  • краща команда шеф-кухарів року (професіонали);
  • краща національна команда кулінарів з приготування борщу.

За оцінками журі наші учасники отримали такі нагороди:

  • Категорія «Професіонали», номінація «Страви з м`яса птиці» (качка зі складним гарніром) – бронзова медаль (Ільїнський Сергій Юрійович – майстер виробничого навчання);
  • Категорія «Професіонали», номінація «Ресторанний десерт» (груша у вині з карамеллю) – срібна медаль (Ільїнський Сергій Юрійович – майстер виробничого навчання);

 

  • Категорія «Юніори», номінація «Страви національної, аутентичної кухні» (вертун з чорносливом та гарбузом та складним гарніром) – срібна медаль (Конященков Тимофій Ігорович – учень ІІ курсу групи КХ-18-1/11).

 

Адміністрація, педагогічний колектив та учні ДЦПО щиро вітають своїх переможців і бажають їм нових досягнень та творчих здобутків!

 169 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Коментарі закриті.
Top