Організаторами конкурсу стали Громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з готельно-ресторанним комплексом «Буковинська Зірка», ТВК «Сонячна Долина», Київський національний торговельно-економічний університет.
Учасниками фахового фестивалю були професіонали та юніори: фахівці з кулінарної та кондитерської майстерності, студенти та учні профільних вищих навчальних закладів, закладів професійно-технічної освіти, спеціалізованих шкіл з кулінарного і кондитерського мистецтва. Для учасників була надана унікальна можливість продемонструвати свої вміння, позмагатися із закордонними колегами, взяти участь у низці професійних майстер-класів та навчальних семінарів, отримати нові знання і досвід від професійного спілкування зі світовими зірками кулінарного і кондитерського мистецтва. У фестивалі взяли участь команди кулінарів та учнів кулінарних шкіл з різних країн світу.
До суддівства змагань з 6-му Міжнародному конкурсі ресторанних технологій «BestCookFest – 2019» запрошені всесвітньо відомі кулінари та судді Всесвітньої Асоціації кулінарних Союзів (WACS), а також відомі шеф-кухарі вітчизняних закладів ресторанного господарства.
Конкурсні змагання 6-го Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest – 2019» оцінюватиметься згідно рекомендацій Всесвітньої асоціації кулінарних союзів (WACS) за напрямами:
- арт-клас з кондитерського мистецтва (художня презентація зразків за попереднім виконанням);
- практичні змагання (безпосередньо на території змагань) індивідуальної форми участі;
- практичні змагання (безпосередньо на території змагань) командної форми участі :
- краща команда шеф-кухарів року (Гран-Прі)/ Чорна скринька (професіонали, юніори);
- краща кулінарна школа року (юніори);
- краща команда шеф-кухарів року (професіонали);
- краща національна команда кулінарів з приготування борщу.
За оцінками журі наші учасники отримали такі нагороди:
- Категорія «Професіонали», номінація «Страви з м`яса птиці» (качка зі складним гарніром) – бронзова медаль (Ільїнський Сергій Юрійович – майстер виробничого навчання);
- Категорія «Професіонали», номінація «Ресторанний десерт» (груша у вині з карамеллю) – срібна медаль (Ільїнський Сергій Юрійович – майстер виробничого навчання);
- Категорія «Юніори», номінація «Страви національної, аутентичної кухні» (вертун з чорносливом та гарбузом та складним гарніром) – срібна медаль (Конященков Тимофій Ігорович – учень ІІ курсу групи КХ-18-1/11).
Адміністрація, педагогічний колектив та учні ДЦПО щиро вітають своїх переможців і бажають їм нових досягнень та творчих здобутків!
169 Переглядів всього, 1 Переглядів сьогодні