Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

Кухар

Підготовка учнів (слухачів) за професією «Кухар» здійснюється за типовими програмами Державних стандартів ДСПТО 5123-Н-55.3-5-2007

Термін навчання: 1,5 роки (на базі 11 класів), 3 роки (на базі 9 класів)

Форма навчання: бюджетна
Кваліфікація: кухар 3,4 розряду

Працевлаштування:  гарантовано навчальним закладом
Вимоги до освітнього рівня осіб: повна або базова загальна середня освіта
Вік після закінчення терміну навчання: не менше 18 років.

Тривалість професійно – теоретичної підготовки для 3-х років навчання – 633 години (це предмети: технологія приготування їжі з основами товарознавства, устаткування підприємств харчування, гігієна та санітарія виробництва, фізіологія харчування, організація виробництва та обслуговування, облік, калькуляція і звітність, охорона праці.

Тривалість професійно – практичної підготовки – 1295 годин:
(204 години – виробниче навчання в лабораторіях;  300 годин – виробниче навчання на підприємстві; 791 година – виробнича практика, яка здійснюється безпосередньо на робочих місцях (підприємствах харчової промисловості міста).

Випускнику професійно-технічного навчального закладу, якому присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник», видається диплом державного зразка.

Особі, яка не закінчила повний курс навчання у професійно-технічному навчальному закладі, але за результатами кваліфікаційної атестації їй присвоєно освітньо-кваліфікаційний рівень «кваліфікований робітник» з набутої професії відповідного розряду видається свідоцтво про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації, зразок якого затверджується Кабінетом Міністрів України

Сфера професійного використання випускника: заклади ресторанного господарства, загальні роботи з обслуговування споживачів в закладах ресторанного господарства.

 2,591 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Top