Методична комісія професійно-теоретичної підготовки за фахом «Кухар», «Кондитер», «офіціант»
Голова – Барсукова Людмила Олексендрівна
Члени комісії:
Городецька Валентина Миколаївна
Прибиток Тетяна Вікторівна
Куранова Ірина Костянтинівна
Чапала Елла Геннадіївна
Бондарчук Віра Павлівна
Таранець Людмила Іванівна
Циценкова Тетяна Вікторівна
Мальована Лілія Володимирівна
Самойленко Олена Миколаївна
Капітонова Ольга Семенівна
Методичні проблеми:
Барсукова Л.О. |
|
Городецька В.М. |
|
Куранова І.К. |
Використання сучасних новітніх технологій навчання, розвиток творчих здібностей майбутніх спеціалістів ресторанного господарства |
Прибиток Т. В. |
Впровадження інноваційних технологій виробництва при приготуванні кондитерських виробів |
Чапала Е. Г. |
Застосування новітніх технологій в приготуванні борошняних кондитерських виробів та формування художнього смаку учнів під час оздоблювання сучасними напівфабрикатами |
Бондарчук В. П. |
|
Таранець Л.І. |
|
Циценкова Т.В. | |
Мальована Л. В. | Удосконалення змісту, форм і методів навчання молоді з урахуванням індивідуальних особливостей учнів |
Самойленко О. М. | |
Капітонова О. С. |