Також була проведена інформаційна година:”Я і моя професія – кухар”. Здобувачі освіти мали можливість ознайомитися з літературою яка висвітлює те найкраще, що надбано у галузі кулінарного мистецтва, наведена рецептура і технології приготування багатьох страв, кулінарних виробів. Тема заходу – популяризація української кулінарної спадщини, збереження національних традицій та зміцнення патріотичних цінностей через бесіди про історію свята та традиції національної кухні. Українським кухарям і кулінарам є чим пишатися, адже українська кухня існує не одне століття і має багаті традиції; Наші вареники, голубці та борщ відомі далеко за межами України. Вони впливають на ґастрономічну карту світу, пропагуючи українську кухню, як складову нашої культурної спадщини. Нині, під час війни, кухарі відіграють надзвичайно важливу роль у забезпеченні якісним харчуванням військових і цивільного населення, нерідко працюючи в небезпечних умовах.
220 Переглядів всього, 2 Переглядів сьогодні
