Методична комісія професійно-практичної підготовки за фахом «Кухар», «Кондитер»,«ОФІЦІАНТ»
Голова – Циценкова Тетяна Вікторівна
Члени комісії:
![]() |
Прибиток Тетяна Вікторівна Чапала Елла Ганнадіївна Бондарчук Віра Павлівна Полякова Світлана Павлівна Гамоліна Надія Михайлівна Денисова Олена Іванівна Знайомська Людмила Володимирівна |
Биба Тетяна Григорівна Овчаренко Галина Миколаївна Перетятько Олена Вікторівна Іскра Вікторія Володимирівна Конарева Галина Георгіївна Ільїнський Сергій Юрійович Завальний Андрій Іванович Жадько Максим Миколайович Говядовська Любов Петрівна |
Методичні проблеми:
| Гамоліна Н. М. | Використання сучасних педагогічних технологій з метою підвищення якості знань учнів та формування навичок самостійної роботи при приготуванні страв |
| Полякова С. П. |
|
| Денисова О.І. |
|
| Знайомська Л.В. | Застосування новітніх технологій для розвитку професійних творчих здібностей сучасного спеціаліста європейського рівня |
| Биба Т. Г. | Використання сучасних педагогічних технологій як засіб розвитку пізнавальних здібностей майбутніх |
| Овчаренко Г. М. |
Застосування новітніх професійних технологій як необхідної складової реалізації інтелектуального і трудового потенціалу учнів |
| Перетятько О.В. |
|
| Іскра В. В. | |
| Конарева Г. Г. |
|
| Ільїнський С. Ю. |
|
| Прибиток Т.В. |
|
| Жадько М. М. |
|
| Говядовська Л.П. |
|
| Чапала Е.Г. |
|
| Бондарчук В.П. |
