Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

Дніпровський центр професійної освіти вітає всіх зі святом Водохрещення та минулими різдвяними святами!

. Саме в ці дні ми очікуємо на справжні дива та чекаємо найчарівнішої зимової казки. Саме такі дива відбувалися на подвір’ї Дніпровського центру професійної освіти в 2015 році напередодні Водохрещення. Неймовірне шоу вогню та феєрверків влаштувала для всіх наша учениця Яструб Тетяна.

Тетяна навчалася у нашому центрі за професією кухар та у 2015 році закінчила Дніпровський центр професійної освіти. Під час навчання, Тетяна захоплювалась мистецтвом обертання поі та завжди приймала активну участь в самодіяльності, демонструючи неймовірні номери з поінгу.

З 2014 року стала учасником театру вогню «Flash», в складі якого і влаштувала незабутню вогняну виставу на подвір’ї нашого центру.

Серед заслуг театру вогню «Flash» на сьогодні налічується безліч виступів, як у нашій країні, так і за її межами, а також міжнародні гастролі у складі найвідомішого «Цирку дю Солей».

Дніпровський центр професійної освіти – це освіта, професія, майстерність, творчість та самореалізація.

 172 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Коментарі закриті.
Top