Веб-сайты Кыргызстанда жайгашкан Mostbet букмекердик кеңсесинде сиз каалаган спорттук иш-чарага – футболдон баштап хоккейге жана баскетболго чейин коюмдарды кое аласыз, ошондой эле онлайн казинодо ойной аласыз. Жакшы дизайн, жагымдуу коэффициенттер, ар кандай бонустар жана акциялар, бекер коюмдар, бекер айлануулар жана акчаны тез алуу Mostbet kg платформасын дүйнөдөгү эң мыктылардын бири кылат. Бош эмес оюнчулар биздин мобилдик колдонмобузду өзгөчө жакшы көрүшөт. Кириңиз жана биз менен жеңиңиз!

До Міжнародного дня толерантності у ДЦПО відбувся ряд тематичних заходів

16 листопада 1995 року держави-члени ЮНЕСКО ухвалили Декларацію принципів толерантності, в якій йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри. Принципи толерантності закріпили у Загальній декларації прав людини.

 

  У групі ПМ-19-1/9 пройшла виховна година з елементами тренінгу за темою: “Особливості толерантного спілкування”, яку підготувала класний керівник, викладач фізики –  Сульженко О.В. 

  Учні говорили про значення та види спілкування, розкрили поняття “толерантність”, а  вправа “Ярлики” дала можливість  відчути переживання, які виникають під час спілкування, коли змушують діяти відповідно до стереотипів.

  У групі КС-20-1/11 було проведено тренінгове заняття за темою “З добром у серці” , яке підготувала практичний психолог ДЦПО-Орлова С.А. 

  Учні дізналися про свій рівень толерантності за допомогою  експрес-тестування “Наскільки ви толерантні?”. Вправа “Біла ворона” продемонструвала учням психологічний стан людини, яка за певними ознаками відрізняється від решти. 

Через арт-техніку “Зірка” та метафоричні асоціативні картки розвивали власну емпатію. Веселі рухавки та притчі створили позитивний та доброзичливий психологічний клімат під час тренінгу.

 

  Всі охочі могли відвідати книжкову виставку в бібліотеці за темою: “Світ – це дзеркало, і воно повертає кожному його власне 

зображення.(У. Теккерей)”, яку підготувала бібліотекар ДЦПО- Гапонова Л.П.

 

  Пам’ятайте, людина, яка живе в толерантному світі, по-справжньому щаслива і дарує це щастя, любов людям довкола.

 286 Переглядів всього,  1 Переглядів сьогодні

Коментарі закриті.
Top